Knjigajmo Migajmo
Knjigajmo migajmo – nova bralna moda?

Bi svojim bralcem/poslušalcem/gledalcem radi privoščili poslastico? Nekaj, ob čemer se jim bodo pocedile sline, da vašega časopisa ali revije kar ne bodo mogli spustiti iz rok? Kaj šele ugasniti radijski ali televizijski sprejemnik oziroma računalnik? Da ne omenjamo še vseh drugih medijskih različic! Potem ste na pravem mestu: ponudite jim Knjigajmo migajmo šik rubriko v vseh letnih časih.

Kako? Nova nacionalna bralna kampanja Knjigajmo migajmo, ki smo jo zasnovali na Javni agenciji za knjigo RS, da bi najstnike spodbudili k branju za zabavo, vam zagotavlja obilo zanimivih tem, o katerih lahko poročate svoji publiki.

Pokličite +386 40 925 006 ali nam pišite na klub@knjigajmo-migajmo.si če si želite  podrobnejših informacij o tem, kako znani Slovenci iz sveta kulture, športa, zabave … migajo s knjigami na slovenskih srednjih šolah, v knjižnicah, knjigarnah in še kje, katere knjige so jim najljubše, ljube in malo manj ljube. Več si lahko preberete v zavihku Predstavitev projekta. Idej za dobre prispevke je torej več kot dovolj!

Knjigajmo migajmo skupaj!

17.10.2012

Predstavitev rezultatov ankete o bralnih navadah srednješolcev in njihovih profesorjev   Tanja Tuma – Društvo slovenskih založnikov Tjaša Urankar – Javna agencija za knjigo RS   Vzorec vprašanih profesorjev in dijakov - Februar leta 2012 – poslan vprašalnik (z navodili)...

Več...
29.03.2012

Kliping – o nas, za nas: Vseskozi v iskanju zanimivega branja Knjigajmo migajmo: bodo srednješolci v prostem času brali več knjig?Vid Valič, Maja Keuc in Goran Vojnović so nekateri izmed Slovencev, ki sodelujejo v bralni kampanji za srednješolce Knjigajmo migajmo, s katero želijo mladim na Javni agenciji...

Več...
27.03.2012

Knjigajmo migajmoPrva bralna kampanja za srednješolce v Sloveniji Ljubljana, 27. 03. 2012 – Številni strokovnjaki menijo, da mladih ne zanima nič drugega kot svet vizualne zabave in novih elektronskih naprav, da njihova pozornost ne seže dlje od klika in trenutka in da je branje knjig stvar preteklosti in starejših...

Več...
22.03.2012

Kampanjo Knjigajmo migajmo smo predstavili na strokovnem posvetovanju Zveze bibliotekarskih društev Slovenije (ZBDS) z naslovom Knjižnica: odprt prostor za dialog in znanje. Deležna je bila samih pohval.

Več...
22.03.2012

Mentorje projekta Rastem s knjigo smo prosili, da med dijaki in profesorji izvedejo anketo o branju v srednjih šolah. Odziv je fenomenalen, ocenjujemo, da smo prejeli kakih 10.000 izpolnjenih anket. Hvala vsem za sodelovanje!

Več...
22.03.2012

Spoštovani, vabimo vas na bralno poslastico, ki bo 27. marca 2012 ob 11. uri v Maxijevem klubskem salonu (Trg Revolucije 1, 1000 Ljubljana). KNJIGAJMO MIGAJMO skupaj!

Več...
Prikazujem 1 do 6 od 6 zadetkov
Javna agencija za knjigo Republike Slovenije