Knjigajmo Migajmo

Slovenski srednješolci nič kaj z užitkom ne segajo po knjigah. Posledično tudi njihovo znanje šepa, razgledanost se oži, želja po izobraževanju bledi, socialne razlike med njimi pa naraščajo. Prav zato smo se odločili, da jih z vašo pomočjo spodbudimo k branju – takšnemu ali drugačnemu – glavno je, da končno začnejo migati s knjigo, knjigati in migati!

Vabimo vas, da nam podate roko in kot sponzor/donator sodelujete v nacionalni bralni kampanji Knjigajmo migajmo, ki jo vodi Javna agencija za knjigo RS, ter tako podprete največjo nacionalno bralno akcijo v Sloveniji, namenjeno mladim od 15. do 24. leta.

Ob tem vam zagotavljamo dostop do mladine preko pozitivnega oglaševanja vaših izdelkov in storitev, promocijo vaše blagovne znamke ter pozitivno podobo podjetja v skrbi za mlade, ki so ali bodo nekoč tudi vaši kupci.

Več informacij si lahko preberete tu.

Če želite sodelovati z denarnimi prispevki ali svojimi izdelki, čim prej pokličite ali pišite na enega od navedenih kontaktov.

Vabimo vas tudi, da si ogledate, kaj o branju in sodelovanju v nacionalni bralni kampanji Knjigajmo migajmo mislijo nekateri znani Slovenci ter slišite njihove razloge, da so se v naše aktivnosti vključili že danes.

Knjigajmo migajmo skupaj!

 

Ekipa Knjigajmo migajmo - kontakti:

Mateja Bevk, urednica, klub@knjigajmo-migajmo.si, +386 40 925 006

Tjaša Urankar, vodja projekta, Javna agencija za knjigo RS, tjasa.urankar@jakrs.si, +386 1 369 58 25,
+386 30 681 453

Tanja Tuma, koordinatorica projekta, Društvo slovenskih založnikov, tanja@tuma.si, +386 30 321 710

Monika Lampič, oblikovanje, Studio U3nek d. o. o., monika@u3nek.si, +386 31 312 318

Zahvaljujemo se vsem sponzorjem, ki migajo z nami.

Javna agencija za knjigo Republike Slovenije